OM OSS

Hausbygg AB

– Din renoveringsfirma i Malmö

Hausbygg AB är din renoveringsfirma i Malmö med omnejd. Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och bred kunskap i branschen. Vi har resurser att ta hand om allt från den lilla renoveringen till den stora nybyggnationen. Hausbygg AB är specialiserade inom köks- och badrumsrenoveringar, men tar självfallet även på oss andra typer av projekt, såsom målning och tapetsering, golvläggning och mycket mer.


Vi har ett väletablerat nätverk med kompetenta och auktoriserade underentreprenörer. Hausbygg AB garanterar kvalitet i arbetets alla faser. I samband med varje renovering träffas projektchef och beställare och har en noggrann genomgång av vad som ska göras. Kvalitet, noggrannhet och branschregler är väldigt viktigt för oss, och någonting som värderar ytterst högt.

Vi innehar alla utbildningar och behörighetsbevis utfärdat av Byggkeramikrådet (BKR) - Branschregler för Våtrum (BBV). Vi är dessutom medlem i PlattsättningsEntreprenörers Riksförening (PER).

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss!

 


När du kontaktar oss med dina önskemål gör vi alltid en så enkel offert som möjligt, där ALLT ingår. Inga dolda kostnader tillkommer. Förutom att erbjuda en bred kompetens, erbjuder vi dessutom konkurrenskraftiga priser och olika betalningslösningar som passar de flesta plånböcker.


Vi innehar självfallet de försäkringar som behövs enligt regelverk.


* Ansvarsförsäkring * Olycksfallsförsäkring


Vi innehar F-skattsedel.

Renoveringsfirma i Malmö med möjlighet till ROT-avdrag

Genom oss har du möjlighet till ROT-avdrag, vilket gör att du sparar -30 % av arbetskostnaden (upp till 50 000 kronor per person och år). Det enda du behöver göra är att lämna in dina uppgifter, vi sköter allt annat och skickar in ansökan om ROT-avdrag till Skatteverket. Avdraget kommer sedan direkt på din faktura, vilket gör att du dessutom slipper deklarera avdraget själv. Enklare än så blir det inte!

ROT-AVDRAG

    -30%


Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta oss genom vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att omvandla dina tankar och idéer till verklighet!