Publicerad september 15, 2020

Totalrenovering i Staffanstorp

Nedan kan ni se ett exempel på en totalrenovering i Staffanstorp som vi utfört. Köket har genomgått en totalrenovering, därtill har vi även totalrenoverat tvättstugan, trapphuset och vindsvåningen. I köket samsas svart och vitt i ett toppmodernt ljusspel för den aktiva familjen.

Köksrenovering i Staffanstorp med fokus på kontraster

Vi har i det här projektet verkligen fokuserat mycket på kontraster för att skapa ett så modernt och tydligt tema som vi bara kan, genom hela köket.

Köksrenovering under konstruktion

Köksrenovering under konstruktion

Vi har försett hela köksutrymmet med inbyggda spotlights, och även lagt ett svart klinkergolv i marmor. Dessutom har vi installerat golvvärme i hela köket. Vi använde även samma klinker ovanför diskbänken, för att skapa ett tydligt och återkommande, mörkt tema. För att bryta av allt det mörka valde vi att använda vita skåp i högglans. Dessa heter Ringhult och kommer från IKEA. Längst till höger har vi installerat en dold diskmaskin för att upprätthålla stilren diskretion. De mörka bänkskivorna kommer också från IKEA.

Efter köksrenovering

Efter köksrenovering

Efter köksrenovering

Svart och vitt i smakfull kombination

I hjärtat av köket återfinns en stor och modern köksfläkt med LED-display från Elgiganten. Den svarta köksfläkten, i kombination med den svarta spisen, ugnen och mikrovågsugnen, bryter av de vita skåpen på ett tydligt och stilfullt sätt.

Modern köksfläkt

Modern köksfläkt

Toppmodern tvättstuga

Golvet i tvättstugan har fått tätskikt, och vi har vidare lagt grön klinker i marmor. Vi har våtrumsbehörighet utfärdat av Byggkeramikerrådet (BKR) och är medlem i PlattsättningsEntreprenörers Riksförening (PER). Samma marmor som användes på golvet återanvändes även ovanför tvättbänken för att skapa en enlighet. Vi använde dessutom exakt samma bänkskiva i tvättstugan som vi använde i köket.

Tvättstuga under konstruktion

Tvättstuga under konstruktion

Nyrenoverad tvättstuga

Nyrenoverad tvättstuga

Stairway to Heaven

Vi har slipat, spacklat och målat om trapphuset till övervåningen helt i vitt. Vi har även installerat inbyggda spotlights i taket för att förstärka känslan av ljus i det öppna utrymmet.

Trapphus under konstruktion

Trapphus under konstruktion

Nyrenoverat ljust trapphus

Nyrenoverat ljust trapphus

Ovanför trappan döljer sig den himmelska vindsvåningen som fått ett fullständigt ansiktslyft. Vi har gipsat in väggarna och dolt pelarna, dels för att skapa ett mer funktionellt utrymme, men också för att eliminera alla former av distraktion. Vi har även lagt helt nytt parkettgolv och installerat inbyggda spotlights i taket. Resultatet är en ljus, rymlig och drömsk ateljé för kreativiteten att flöda fritt i.

Vindsvåning innan renovering

Vindsvåning innan renovering

Vindsvåning efter renovering

Vindsvåning efter renovering